18 januari 2016

Webredacteur

Zoek je een (tijdelijke) webredacteur die prima bij de organisatie past en met minimale input je website en of social media kanalen maximaal beheerd?

 

Extra hulp
Een website / webshop onderhouden kost veel tijd en aandacht. Waar haal jij de tijd vandaan om dit naast al je andere werkzaamheden te doen? Kun je extra hulp gebruiken bij het bedenken, ontwikkelen en plaatsen van interessante (visuele) content voor je website, webshop, nieuwsbrieven en sociale media kanalen?

 

Achter de feiten aan
Met een gedegen plan kom je een heel eind, maar dan moet je het nog steeds allemaal zelf uitvoeren. Ik kan je hierbij helpen. Ook kan ik een content kalender opstellen zodat je niet meer achter de feiten aan hoeft te lopen, maar juist vooruit kunt werken.

 

Geen tijd
Verstuur je regelmatig nieuwsbrieven of zou je dat juist meer willen doen, maar kom je er simpel weg niet aan toe? Schakel dan mijn hulp in. Alle taken kun je zowel eenmalig als voor langere termijn uitbesteden.

 

Spring er uit! Vergroot je aantrekkingskracht door zichtbaar te zijn.

Wist je dat een heldere website, een goede nieuwsbrief en een inspirerende Facebook of Twitter campagne ook een vorm van opvallende dienstverlening Is?

 Mijn sterke punten zijn

  • Vanzelfsprekend een vlotte pen
  • Oplossingsgericht
  • Creatief
  • Enthousiast
  • Leergierig
  • Nieuwsgierig

 

Heb je een vraag? Ben je ge├»nteresseerd, neem dan contact op. Stuur een mail naar info@eennieuwerichting.nl of bel naar 06 – 41553504.